Вълнуващо да откриваме неща, които издържат във времето. Тенденциите могат да

...
Вълнуващо да откриваме неща, които издържат във времето. Тенденциите могат да
Коментари Харесай

5 вечни находки, в които си струва да инвестирате

Вълнуващо да откриваме неща, които устоят във времето. Тенденциите могат да идват и да си отиват, само че избрани предмети остават безконечни в нашите дрешници. Те освен отразяват нашия жанр, само че и са инвестиция в резистентност и грациозност. В този материал, ви представяме пет безконечни находки, които освен ще ви радват при носене, само че и ще ви обезпечат функционалност и жанр през всички сезони, съчетани с вярната композиция.
Класически дънки:
Изберете типичен кройка и цвят, които да се комбинират елементарно с разнообразни дрехи и аксесоари. Те са освен практични, само че и оферират безукорен жанр през всички сезони на годината.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Julie (@leasy_inparis)
Малката черна рокля:
Черната рокля е същинска инвестиция във времето и стилът. Изберете модел, който подхожда на вашата фигура. Тази класическа дреха е подобаваща за всякакви поводи - от официални до по-неформални срещи с другари.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от SABRINA LOPEZ PAPOUTSAKIS (@sasabylopez)
Слънчеви очила:
Слънчевите очила освен защищават очите ви от слънчевите лъчи, само че и придават комплектност на вашата визия. Изберете модел, който да подхожда на формата на вашето лице и жанр. Независимо от сезона, слънчевите очила са неизменим аксесоар, който постоянно ще ви дава наслаждение.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Morgane Renaudi (@morganerenaudi)
Класическа черна чанта:
Черната чанта е главен аксесоар, който предлага комфорт и функционалност през всеки ден. Изберете модел с изчистен дизайн, който да се съчетава с разнообразни дрехи. Тя е освен съвременен аксесоар, само че и безконечен знак на грациозност и жанр.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Taïna Cassagnes (@taina.csg)
Тренчкот:
Тренчкотът е освен знак на грациозност, само че и съвършен сателит напролет и есента. С неговата класическа визия и улеснение, той се трансформира във висш избор за всяка ситуация. С верните аксесоари, тренчкотът може да се трансформира в съвършен свършек на всяка визия и разходка. 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Margaux Lahana (@estherjunelife)

 

Грабнете една от тях и ще бъдете подготвени за всяко предизвикателство, запазвайки постоянно елегантния си тип.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР